måndag 31 maj 2010

Dagens slentrian.

Om jag skulle slentrianblogga några rader tänkte jag och snappade det första som korsade mina tankar, dagens ord blev det. Jag googlade "dagens ord" och självklart är det någon som bloggar i ämnet alla redan. Men kom igen, ett så trevligt ämne men en så vederstygglig blogg. Synd. Det skulle kunna ha skrivits så fyndiga menigar, ordvitsar, palindrom, rim... Ja, hur kul och bra som helst hade det kunnat vara. Men nej. Slöseri på ett så fint tema.

4 kommentarer:

  1. Moral kan också vara vederstyggligt.

    SvaraRadera
  2. Alltså nu hänger jag inte alls med. Är det den vederstggliga Dagens ord-bloggaren som totalt avsaknar moral med det dåligt använda temat menar du?

    SvaraRadera
  3. Om man klickar på länken till den vederstyggliga bloggarens blogg så är ordet vederstygglig satt i sitt sammanhang genom just den meningen - Moral kan också vara vederstyggligt. Jag undrar hur man tänkt när just den meningen valdes som exempel. eller så har jag missuppfattat.

    SvaraRadera
  4. Nej, det var visst som jag misstänkte. Jag har missuppfattat. Ordet är inte satt i ett sammanhang. Meningen syftar nog bara till en annnan innebörd av ordet vederstygglig.

    SvaraRadera