lördag 10 oktober 2009

Dagvill.

Ok, jag har gjort er en tjänst. Jag har testat OLW:s Fredagsmix och jag säger sådär. Det känns lite som om OLW blandat ihop resterna från snacksskålarna i personalrummet, kanske också golvet, minus dendär angenäma sega konsistensen som det blir på popcorn och ostbågar som fått stå framme ett tag. Tråkigt.
Dessutom är ju namnet för larvigt. Fredagsmix. Löjligt.


8 kommentarer:

  1. Tord instämmer helt!!! Barnen sa, ok goda popcorn! Jag har inte provat... vad sägs om OLW:s nya sourcreme and bearnaise då!!! Nja, jag säger vitlök el peppar! Så det så

    SvaraRadera
  2. Jag är tveksam till bearnaisechipsen, inte för att jag har någto emot bearnaise. No no, mer för att jag inte tror att OLW gör smaken rättvisa och för att sourcream helst icke göra sig besvär på mina chips.

    SvaraRadera
  3. Vad är det för snacks i Fredagsmixen? Jag ser popcorn och jag ser potatisskruvar. Och något som ser ut att vara pasta penne.

    SvaraRadera
  4. Det som ser ut som pasta penne och är som skruvarna, fast penneform. Väldigt mycket av den tråkiga smaken. Det finns också ett fåtal cheese crunchers, nästan utan cheesesmak. Och bitar av salta pinnar... Som sagt, en sådär blandning.

    SvaraRadera
  5. OLW bearnaise smakar bara dragon, och inte på ett bra sätt utan bara så där tråkigt lakritsaktigt.

    Sourcream cheese däremot ska smaka nu.

    SvaraRadera
  6. Ja jäklars, Sc cheese är fina. Där har de ju faktiskt lyckats smyga in sourcreamsmaken så att det bara blir lite lagom trevlig syrlig touch på det hela. Men så är det väl Estrella också, inte OLW som haft fri lek i skafferiet?

    SvaraRadera
  7. Det är faktiskt OLW som smugit in sin ost-expertis i potatisland.

    SvaraRadera
  8. Hm, attans då får jag omvärdera OLW. Men de la kanske allt krut på den lyckans osten, och efter det blir det bara pannkaka i form av konstiga dagsmixer?

    SvaraRadera